Skadesaker

Brannskade

For mange er brannskade både traumatisk og omfattende, da det er noe som oppfattes som truende og ukontrollert. Både små og store brannskader gir sot og lukt skader, som kan brenne seg fast i hukommelsen. Brannskader kan også være svært omfattende, og det er mange involverte. Alle brannskader skal også meldes til politiet, og det er egne regler på omfattende brannskader.

Vi har spesialkjemi og kompetanse til å løse både små og store skader etter brann, samt at vi tar oss tid til å ta vare på beboere og andre involverte.  Om du har hatt brannskade skal vi bistå deg under hele prosessen, slik at din hverdag blir litt lettere. Vårt kundeløfte «Vi redder dagen», handler i aller første rekke om at du og dine skal ha en trygghet om at det blir gjennomført på en profesjonell måte.

Ved brannskade er det viktig at du kontakter både politi og forsikringsselskap så fort som mulig.

Tiltak DU må gjøre:
1. Lufte
2. Slå av strøm i berørt område. Sørg for strøm til kjøleskap og fryser.

Tiltak DU IKKE må gjøre:

Merk: DU må ikke å ta på vegger, tak eller sotet område, og begrense opphold i dette området.

Ikke gjøre noe utover de to tiltakene over, før du har snakket med Ocab Prosjektleder.

Vi kommer uansett årstid og tid på døgnet.  Og skulle du ha noe av spesiell verdi som haster, informer prosjektleder om at du ønsker en prioritet på disse, det kan være seg et antrekk som skal benyttes i et bryllup noen dager senere eller favorittbamsen til minsten i huset. Vi redder dagen.

Ansatte i Ocab rengjør stol etter skade