Ansatte i Ocab
Ansatte i Ocab med verneutstyr

Frøiland Bygg Skade blir Ocab

Frøiland Bygg Skade til Ocab som er vårt nordiske brand!

Overgangen fra Frøiland Bygg Skade til Ocab 15.03.2024 markerer en styrket satsning på å bli Skandinavias, og over tid Europas, beste selskap innenfor skadebegrensning. Her med tjenester innenfor kjernen vår som er vann- og brannskader, skadeforebygging, storskader og selvfølgelig med våre meget gode kunder innenfor forsikring og tilstøtende markeder.

Vi vil samtidig beholde vår styrke med «det lille i det store», dvs. blant annet nærheten til medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere – som er våre største medspillere i et samlet OCAB i Skandinavia.

Frøiland Bygg Skade as startet opp i 2016 med ca. 170 mill i omsetning og omsatte i 2023 for 1,3 milliarder – en ganske formidabel vekst. En vekst som ikke hadde vært mulig uten en fantastisk ledelse, en fantastisk gjeng med ansatte og fantastiske kunder og samarbeidspartnere.

Vi vil bygge videre på dette og kommunisere til dere alle at vi og våre ansatte er klare i nye drakter 15.3.2024! Drakter som vi skal spille videre i under samme paraply som tidligere og med forsterket kraft!

Gjennom motiverte medarbeidere skal vi fortsette å levere effektiv og bærekraftig skadebegrensning av den beste kvalitet og stadig komme med innovative løsninger som gjør kundeopplevelsen bedre!

Besøk oss på sosiale medier:

LinkedIN   |   Facebook  |   Instagram

ikon bærekraft

Vi har over lengre tid jobbet med navneskiftet for å kunne gjøre det på en mer bærekraftig måte, blant annet gjennom:

  • Bilene beholder vår godt gjenkjennelige naturbakgrunn
  • Vi har over en lengre periode bestilt klær og arbeidstøy uten merkenavn for å kunne benytte disse videre
  • Klær og arbeidstøy med FBS logo får ansatte beholde, vi kaster ingenting
  • Øvrig utstyr byttes ikke ut
  • Nytt markedsmateriell har blitt valgt med mer miljøvennlige materialer, andre har vi valgt bort som f.eks visittkort og brosyrer i papirformat
Ansatte i Ocab
Ansatte i Ocab med verneutstyr